Ondersteuningsaanbod

Ondersteuningsaanbod

Inleiding

Beste sportbestuurder,  


Het afgelopen jaar is in Zandvoort hard gewerkt aan het ontwikkelen van een lokaal sportakkoord. Het doel van het Sportakkoord is om iedereen meer te laten sporten en bewegen. Dat doen we door de sport zo leuk en toegankelijk mogelijk te maken voor álle inwoners, in álle levensfasen.  

Om dit te realiseren zijn er in Zandvoort afspraken gemaakt in een lokaal Sportakkoord. Niet alleen sportclubs, maar ook andere maatschappelijke organisaties en de gemeente zijn hier bij betrokken geweest. Onder begeleiding van een Sportformateur hebben zij samen de Zandvoortse ambities op papier gezet.  

 

Ondersteuningsmogelijkheden 
Het is nu tijd voor een volgende stap! Om de ambities waar te kunnen maken, zijn vitale sportverenigingen van groot belang. Daarom is er een extra ondersteuningsaanbod mogelijk voor sportclubs binnen het Sportakkoord.  
 
Hiermee wordt geïnvesteerd in de ontwikkeling van jouw vereniging, met opleidingen, workshops, masterclasses en verenigingstrajecten. Dankzij het budget vanuit het Sportakkoord zijn deze ‘services’ (tot een bepaalde hoogte) kosteloos in te zetten in Zandvoort!  
Het gaat daarbij niet alleen om bestuurlijke opleidingen, maar ook bijvoorbeeld om sport specifieke trainersopleidingen! Kortom, een heel interessante kans voor jouw club! 
 
De Adviseur Lokale Sport (Hubert Habers) is de verbinder in het samenbrengen van de behoeftes van clubs en het toekennen van de juiste services. De Adviseur lokale sport trekt hierin samen op met de verenigingsondersteuners Wouter van der Vegt van Team Sportservice en de adviseurs van jouw sportbond. Op basis daarvan wordt met de Adviseur lokale sport bekeken welke services de club optimaal kunnen ondersteunen.  

 

Aanbod

Informatie avond 
Om de behoeften binnen jullie vereniging goed in beeld te krijgen en om jullie meer uit te leggen over de mogelijkheden die er voor jouw vereniging zijn. Organiseert de Adviseur Lokale Sport samen met Team Sportservice een informatie avond op maandag 10 februari om 19.30 uur in het Louis Davids Carré.  


Via de onderstaande button kun je, jezelf en eventueel één of twee mede bestuurders aanmelden. 


Zijn jullie als vereniging nog niet verbonden aan het sportakkoord, of zijn jullie een hele kleine vereniging, geen probleem. Ook dan kunnen jullie, onder bepaalde voorwaarden gebruik maken van de ondersteuningsmogelijkheden. Dus meld je aan. 

Sportakkoord ondersteuningsaanbod


Aantal open plekken: 96
Datum Tijd
10 feb 19:30 tot 21:00 uur

Contact

Team Sportservice Zandvoort
Wouter van der Vegt
Louis Davids Carré 1
2042 LZ Zandvoort
E-mail: wvandervegt@teamsportservice.nl
Telefoon: 06-24153789